onsdag 10. oktober 2012

Endelig oppdatering fra Trondheimsavdelinga :)


Endelig litt oppdatering fra Trondheimsavdelinga :)


Nå er det en stund siden sist blogginnlegg, og absolutt på tide med et nytt! :)
I organisasjonen her i Trøndelag, er det mye spennende på gang for tiden. 
Det er mye som er under planlegging, og vi håper på å få nå ut til enda flere med tidenJ
I tillegg så er vi hele tiden aktiv med både utleveringer av klær/utstyr/mat, når det er behov. 

Vi holder på å få oversikt over det vi har i lokalet vårt, vi sorterer og får oversikt på samme tid, slik at vi vet hva vi har, og hva vi eventuelt har behov for. 
Det er fortsatt inntaksstopp på “vanlige” klær, men vi tar imot vinterklær/varme klær – ullklær og fleece, varme sko J Det er det fortsatt stor etterspørsel på. 

Sist måned, i september, hjalp vi 4 institusjoner/sentre og 21 enkeltpersoner/familier, i tillegg til de som fikk varme klær/sko på studentkvelden som vi arrangerte (i samarbeid med SiT). 
Institusjon = At det er over 10 personer som bor der, og dermed så kan det være at det er flere som kan få nytte av noe av det som blir levert til institusjonen. Det kan være for eksempel leker, eller diverse utstyr.

Det er godt å vite at vi har fått hjulpet noen, at flere går en litt varmere vinter i møte (for vinteren kommer nok uansett, om en vil det eller ei).
Personlig så synes jeg at det er så givende å se at en kan hjelpe, og kanskje få være den som får se gleden fra mottakeren av klærne/utstyret når de får leveringen. 
Også det å sortere klærne vi har liggende, eller legge frem noe som noen har behov for, er også givende. Generelt det å kunne gi litt av seg selv/tiden, til noen som har behov for det, er godt, det gjør i alle fall noe med meg J


Litt sortering på gang :) Fant et fint hodeplagg underveis :p


I forrige uke var jeg og Tone på Løkka frivillighetssentral, og møtte flere samarbeidspartnere der. Vi ble møtt med masse hjertevarme og positivitet, og en stor vilje til å hjelpe andre. Vi fikk levert noen gaver som skal være premier ved arrangementer, og som vil glede noen. 
Vi ser frem til å samarbeide med de vi var i møte med, og håper på å få hjelpe flest mulig, sammen J

På mandag denne uka så hadde vi i organisasjonen i Trondheim, et møte for å planlegge og se litt fremover mot vinteren, og jula. Det er mye spennende på gang, og vi vil etter hvert fortelle dere mer om det vi holder på med. 
Vi har først og fremst fått ryddet bort litt av sommertøyet, slik at vi får plass til vintertøy og ikke minst julegaver og julepynt! Kalenderen viser at nå er det ikke mange måneder til jul, tiden går så utrolig fort! 
I år, som i fjor, kommer vi til å samle inn julegaver, som vi skal levere til mange glade mottakere. Vi skal komme tilbake til dette, og med nærmere informasjon J

"Sjefen", Tone, i ivrig tjeneste med sortering :)

Ivrige og dyktige Eirin i full gang med å  få vinterklær på plass :)

Ønsker alle en kjempefin onsdag!

- Kathrine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.