torsdag 25. oktober 2012

Første vinterdag i Trondheim :)


Første vinterdag i Trondheim :)


Nå har vinteren virkelig kommet til Trøndelag! Været har nok  vært det store samtaleemne blant mange i dag. Det som er godt å tenke på nå som vinteren er her, er de som vi har fått hjulpet i løpet av de siste dagene, med varme klær :) Det har vært stor etterspørsel etter varme klær og sko de siste ukene, og vi har fått hjulpet en del. Vi er utrolig takknemlig for alle de varme klærne og utstyret som vi har fått inn fra dere hjertevarme og snille medmennesker! Vi tar fortsatt imot varme klær/sko til store og små, da etterspørselen fortsatt er stor. 

De siste ukene har flere av de frivillige tilbrakt en del timer i lokalet, for å få orden i alle eskene, og få oversikt over alt vi har, og hva vi evt. har behov for. Og ikke minst! Vi lager plass til JULEGAVER! :)  
Vi har mange jern i ilden for tiden, vi i organisasjonen er aktiv, selv om at vi ikke oppdaterer på facebook eller her på bloggen :) Det er mye av arbeidet vi gjør, som kanskje ikke vises så godt, det kan være møtevirksomhet, telefoner, organisering av frivillige, organisering i lokalet, sponsorrunder, etc :)

Ønsker dere alle en fin kveld! :)

  - Kathrine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.