fredag 26. oktober 2012

Julegavestafett!


Julegavestafett!


Da er tiden inne for å gjenoppta suksessen fra i fjor, med julegavestafett! :)
Vi oppfordrer alle som har mulighet, til å delta, og oppfordre de rundt deg til å delta også :) Kanskje kan du oppfordre/utfordre bedriften din? Eller vennegjengen? :)

Julen nærmer seg med stormskritt (tiden går fort), så vi starter opp stafetten nå, så har vi litt tid på oss frem til jul :) Som sagt, tiden går fort, og plutselig er det jul!
En  forbinder ofte jul med en del stress, og en del utgifter, til blant annet gaver og annet utstyr til jula. Det er dessverre mange som ikke får deltatt like mye på "kjøpefesten" som julen ofte innebærer. Det vil vi gjøre noe med, ved å ta imot julegaver som vi kan levere videre ut til de som har behov for det. 
I fjor delte vi ut over 600 julegaver, og vi satser på å få ut enda flere i år! 
Vi har allerede fått levert ut de første gavene i år, og vi ser frem til å få levert ut flere! :)Det er tanken som teller! Det å f.eks. få en håndkrem, shampo/balsam, en god te, eller lignende, kan være til stor glede for mange. Det er ikke mye som skal til, det er som sagt tanken som teller! Du bestemmer selv hvor mye, og hva du ønsker å gi. Flere eksempler på hva du kan gi, hvis noen har behov for noen eksempler: 

* Barneklær/ungdomsklær/voksenklær
* Leker til alle aldersgrupper
* Gavekort
* DVD
* Ei bok/lydbok
* Kjøkkenutstyr
* Hjemmestrikkede votter/lester

Vi skal gjøre vårt for å få levert ut gavene, og få nådd ut til flest mulig som har behov for det, slik at vi får gledet flest mulig! 
Personlig så brenner jeg veldig for denne stafetten, det gir meg så utrolig mye glede å kunne glede andre. Jeg er så heldig som får se møte de takknemlige menneskene som kanskje er innom for å få seg noen varme klær, eller nå, julegaver for eksempel barna sine. Det å se gleden de viser, er en virkelig glede for meg. 
Jeg har selv pakket inn noen gaver som jeg skal gi bort, blant annet tegnesaker, "kosepakke" med te og noen lys og håndkrem. 
Nå sender jeg og de andre i organisasjonen stafettpinnen videre! :) 

                                                       Facebook-eventen: 
               http://www.facebook.com/events/126807360802917/?fref=ts

Vi vil publisere på facebooksiden vår de dagene vi har åpent (pr.i dag har vi åpent hver tirsdag fra kl. 09:00-13:30 og fra kl. 15:00- 18:00). Det vil bli flere dager hvor det er mulig å få levert/hentet gaver, i løpet av ukene frem mot jul :)

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål, eller om du har behov for julegaver :) 
Vi kan kontaktes pr. mail, facebook eller på vakttelefonen vår:

Mail: hjelposstrondelag@hotmail.no
Vakttelefon: 471 56 023
- Kathrine -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.