torsdag 20. september 2012

Studentkveld vel gjennomført :)


Studentkveld vel gjennomført :)Hei :)


På tirsdag denne uka hadde vi studentkveld på Cafe` M, på Moholt. 

Det ble en vellykket og fin kveld J Det var mange oppmøtte, sikkert mellom 60-70 stk, så nå er det flere som er litt bedre “rustet” klesmessig sett, til vinteren.  


Personlig syntes jeg at det var en virkelig positiv kveld, med mange fine samtaler med studenter fra ulike nasjoner, noe som er både interessant og trivelig. Det er alltid fint å møte nye mennesker! Vi fikk mange positive tilbakemeldinger fra takknemlige studenter, som var glade for å få litt varmt tøy som de kan gå vinteren i møte med J Vi i organisasjonen er storfornøyde med kvelden!


Mattis passet bl.a på at bamsene ble pent plassert ;)


Tone fikk lagt herreklærne pent på plass på bordtennisbordet :)Kristina og Tone, rett før dørene ble åpnet.Inger Johanne er like blid som alltid, der hun pakker ut diverse utstyr 


Barneklærne begynner å komme på plass :)


Mye som skulle settes utover og fikses :)


                                            Det var ikke bare organisasjonen som arrangerte, vi hadde denne kvelden i samarbeid med SiT. Vi vil rette en stor takk til dem, de var utrolig behjelpelige og gjestfrie.  Tusen takk! Vi følte oss veldig velkomne, og godt tatt i mot, det var en glede å samarbeide med dere, takk for et godt samarbeid J!Nikoline og Samir, to av husvertene som hjalp oss masse denne kvelden :)
Takk for god hjelp! :)


Organisasjonen ekskluderer ingen, så studentene er noen av de vi kan bistå. Det er kjent at det er svært mange studenter som har det tøft økonomisk sett. Så det er flott å tenke på at vi kanskje har bidratt til at noen barnefamilier, enslige par, internasjonale, med flere, har fått noe av det de har bruk for til vinteren. 

Vi kan se på det som en “byttesirkel”, da studentene ofte er svært flinke til å gi bidrag til oss på innsamlinger. Vi er veldig for gjenbruk, og ser på denne “byttesirkelen” som noe veldig positivt.  Og så er det miljøvennlig i tilleggJ

Nikoline bretter ivrig klær :) Vi takker for utrolig god hjelp :) 


Nå gjenstår det å få ryddet litt i lokalet vårt, da vi har satt det som ble igjen etter studentkvelden, midt på gulvet (skylder på at det ble sent den kvelden, etter at vi hadde fått ryddet på Cafe`M).

Vi skal skaffe oss oversikt over det vi har inne nå, og så etter hvert vil vi bli klare for å ta inn mer J

Det vil vi komme tilbake til, og blir å informere om det på facebooksiden vår.


Slik så det ut i lokalet vårt etter studentkvelden (alt ble bare satt rett inn etter kvelden) , mye av dette er tomme esker som slenger ;)


Ønsker dere alle en kjempefin kveld, og god natt <3

- Kathrine -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.