onsdag 22. august 2012


           Vellykket familie/”bli kjent-dag” J


På grunn av manglende internett-forbindelse hjemme i noen dager nå,og trøbbel med å få lastet ned bilder,  så kommer denne oppdateringa seint (men bedre sent enn aldri? ;) 
På søndagen den 12. august hadde vi familie/”bli kjent-dagen”.
Vi i Hjelp Oss Å Hjelpe – Trøndelag har lenge sett frem til denne dagen, som vi hadde på Tyholt-sletta. Personlig så må jeg si at jeg har vært så spent på om været kom til å være med oss, det så litt mørkt ut på lørdag kveld/natt. Men vi kunne ikke vært mer heldige! J Det var herlig temperatur og sol hele dagen! J Det ble en meget vellykket dag, på alle måter. Vi fikk møte mange trivelige mennesker, både store og små, det var et bra antall med oppmøtte.

Vi må få takke alle de oppmøtte for at de kom, og for en utrolig trivelig og vellykket dag J Det så ut til at alle hadde en trivelig stund, med litt pølser, kaffe, te, kaker, leker, snakking, og sola som skinte hele tiden.  Nå har vi kanskje ikke vært så bortskjemt med den sola i sommer, så jeg tror at at alle nøt finværet maksimalt JVi må også få takke de som sponset oss:
- Bakers 
- Teltspesialisten for lån av partytelt
- for lån av griller
- Bunnpris 
- Bunnpris
- Rema 1000 Moholt(Fikk ikke snudd bildene, så beklager at dere må snu på hodet for å se noen av bildene som er tatt på høykant ;) Håper at ingen får nakkeskader  av å se på bildene :p ) 
Alle bildene som blir lagt ut, er bare av oss i organisasjonen, og barna til de i organisasjonen :)


Her er noen bilder fra dagen:
Litt av oppakningen vi hadde med.. :p


Sjefen sjøl klar for en solfylt og sosial dag på Tyholt-sletta :)To glade frivillige :)


Kaffe, te, saft, kaker stod oppdekket slik at alle kunne forsyne seg når de ville :) 

Grillmestrene :)


Balansering på line, godt med en hjelpende hånd :)Nedrigging og rydding på gang, etter en vellykket dag :)Og så vil jeg på vegne av Hjelp Oss Å Hjelpe Trøndelag takke alle de frivillige som  var til stede og gjorde sitt for at dagen ble vellykket! J Takk for godt samarbeid! J Jeg storkoste meg iallefall denne dagen:)


Ønsker alle en fin onsdagskveld! :)


-Kathrine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.