torsdag 21. juni 2012 Inntaksstopp, sortering, og utdeling <3


Tirsdag denne uka hadde vi åpent lokale for innlevering, og utlevering. Vi fikk inn så utrolig mye flott, og det er så rørende å se givergleden blant medmenneskene i Trondheim/omegn! Første skiftet/vakta på tirsdagen, koste jeg meg med å ta imot klær og utstyr. Det å få slå av en prat, og møte de som kom innom, var utrolig trivelig, i tillegg til å få ta imot så mye fint, på vegne av organisasjonen :) 
På kvelden var det Tone og Mattis som tok imot de som kom innom, og det kom inn mye flott da også! Vi er svært takknemlige for alt dere har donert til organisasjonen vår <3 Tusen takk! 
Nå som vi har fått så mye fint inn, må vi dessverre ha inntaksstopp på klær og utstyr, inntil videre. Dette fordi at vi må få sortert alt, og så gi det videre til nye, glade eiere :) Vi bruker litt tid på sortering, slik at det blir lettere når vi skal gi det vi har fått inn, videre. 

Vi har ikke så altfor stort lokale, og da begrenser det seg litt med hvor mye vi kan ta inn, før vi får gitt en del av det vi har, til nye eiere. Men det vil bli flere innsamlinger mot høsten :) Vi vil legge det ut her, og på facebook-gruppa vår, slik at dere blir holdt oppdatert :)
Når det gjelder lokale, så er vi veldig interessert i å få litt mer lagringsplass/større lokale :) 
Så hvis noen sitter med, eller vet om lokale som er ledig, som noen kan låne oss, så  ta gjerne kontakt :) Vi tenker ikke på privat garasje/kjellerbod, men noe som vi kan disponere til en hver tid, om vi har bruk for det :)

Vi har masse utstyr ,og klær i alle størrelser (til baby,barn og voksne) inne nå- så om du  selv har behov for noe, eller vet om noen som har det, ta kontakt med oss! :) Spre gjerne ordet, slik at vi når ut til de som har behov for litt ekstra hjelp! :)


Noe av det flotte vi fikk inn :)Klar til neste vakt denne dagen ;)

Ta gjerne kontakt med oss på facebook (melding), mail eller vakttelefonen (se kontaktinfo) :)


Nå tar jeg tidlig helg, men er tilbake igjen med mer neste uke :)Ønsker alle ei kjempeflott helg!


-Kathrine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.