mandag 10. desember 2012

Juletrefest :)Juletrefest

Dagen i går var en innholdsrik, og flott dag! Vi arrangerte juletrefest, sammen med SiT, i denne omgang har vi hatt fokus på studenter og småbarnsfamilier. Vi vil takke SiT – og spesielt husvertene som stilte opp – og som var med på å gjøre det hele til en suksess J Tusen takk! J  Godt samarbeid! J 
Det var tradisjonell norsk julemat som stod på menyen, og riskrem med rødsaus til dessert! Vi har vært så utrolig heldige som har fått all maten sponset av Rema 1000 Fossegrenda!! Tusen, tusen takk til dere!! Det er helt fantastisk! J Maten ble tatt veldig godt imot, og desserten var prikken over i`en. 


Ann Elisabeth i sauskokingen ;)


Happy husmor/kokken Inger Johanne! :) Humøret var  på topp! :)

Det var stor aktivitet på kjøkkenet, for å få alt til å gå rundt :)

Etter at maten var fordøyd, ble det trim rundt juletreet, med allsang både på norsk og engelsk. Sånt får man julestemning av J Fikk også spesielt julestemning av samholdet, det sosiale, og takknemligheten som ble vist, og alle de fine tilbakemeldingene, det gleder langt inni hjertet! 
Da vi var ferdige med å gå rundt juletreet, dukket en kjent kar opp; Nissefar tok seg tid til å komme innom en tur, for å glede små og store! Han ble kveldens høydepunkt, og ble viet mye oppmerksomhet ;) Nisseposene ble sponset av Bunnpris Selsbakk, en stor takk til dere, tusen takk!! J Det ble mange fornøyde barn da nissen kom og fikk delt ut nisseposene til både store og små.
Kveldens høydepunkt, en meget populær kar ;-)

Nissen var også meget populær blant de voksne også ;-) Ser ut til at han trives  ;)

*Prøver å stirre juletreet rett*

Bilde: Teamwork
Kristina og Tone koser seg :)
Mattis og Christine :)

De fantastiske husvertene fra SiT! Tusen takk for godt samarbeid! :)
Vi i organisasjonen i Trondheim hadde iallefall en fin dag/kveld, mange fine minner <3 

Så vil vi takke alle som deltok i går, det var virkelig en trivelig dag, takk for at dere kom og delte dagen her med oss! Jeg vil også takke den flotte gjengen som var med fra organisasjonen, dere er herlige!! J

En flott gjeng fra arrangementet i går :) Fra Hjelp oss å hjelpe- Trøndelag og husvertene fra SiT! :)
(ei som mangler på bildet her; Kristina).


Ønsker alle en riktig fin mandagskveld! J

<3 Kathrine <3
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.