mandag 14. mai 2012
Velkommen til den nye bloggen vår,til Hjelp Oss Å Hjelpe - Trøndelag

Jeg har fått æren av å dele hva som skjer i organisasjonen, hverdagen med HH trøndelag, og tanker rundt det med frivillighet.

Litt om meg:
Jeg er ei nordlandsjente som har flyttet til Trøndelag for noen år siden, og jeg stortrives her 
J Er utdannet hjelpepleier, og har 2 år på sykepleiestudiet, samt jobbet på ulike institusjoner og sykehusavdelinger. De siste 2 årene har jeg også vært kasserer i Ungdomslaget De Unges Håp, der jeg bor, noe jeg også trives med :) Når jeg har tid, kan jeg sitte i flere timer på hobbyrommet med scrapping :)
Jeg har lenge tenkt på å bli frivillig i en slik organisasjon, jeg fant den bare ikke før
J
Det var først tidligere i år at jeg fant Hjelp Oss Å Hjelpe Trøndelag, på facebook. Organisasjonen her i Trøndelag var helt i startfasen (oppstart november 2011), og derfor var det ikke så rart at jeg ikke hadde funnet den før.
En enkel statusoppdatering fra gjengen i HH Trøndelag, var det som skulle til for at jeg kontaktet dem. Da kom det et kjapt og meget hyggelig svar tilbake 
J 
                               
Under sortering.. :)
Under sortering.. :)


Noe av det jeg “brenner for”, er å gjøre noe for andre, føle på det å gjøre en forskjell i hverdagen. Det var en av grunnene til at jeg meldte meg som frivillig hos "Hjelp Oss Å Hjelpe i Trondheim" 
J En annen årsak, var ønsket om å stifte nye bekjentskaper, noe jeg får gjennom de andre frivillige og de som er i kontakt med organisasjonen.
Jeg ble tatt utrolig godt imot av noen inspirerende og flotte damer, som virkelig gir meg inspirasjon og lysten til å gjøre noe for andre! Angrer ikke et sekund på at jeg meldte meg som frivillig :)
Kanskje dette er noe for deg? ;)
                         
                                                  Etter sortering..  :)                                               Ønsker alle en fin dag 
J


                                                          - Kathrine -
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.